Recap

 
Tänkte att det var bäst att sammanfatta den senaste tiden innan det gått allt för lång tid. För ca två veckor sedan åkte jag ner till Kalmar. Jag och John såg massor på Dexter, tatuerade oss (aj fy fan för revbenen) och försökte oss på en picknick bland annat. Det slutade med att vi som dränkta katter fick traska hem så fort vi ätit upp haha.
 
 
Direkt när jag kom hem efter en 5 timmars lång busstur skulle familjen fira farmor på en restaurang, så det var bara att lämna väskan hemma och vända in till stan igen! Gott och mysigt var det ändå. Oxelblom hette den och låg på söder, inrett precis som ett vardagsrum.
 
 
Dagen efter blev en sak jag och londonbrudsen pratat om länge äntligen av! Vi alla möttes i Grisslehamn för att åka Eckerölinjen och köpa förning, sedan fick vi sällskap av Olivias kollegor, förade på hennes landställe, och sedan framåt 22 gick vi ner till Marinan för att tömma baren! Bartömningen innebar 2 till priset av 1 hela kvällen på ALLT, och det blev jäkligt lyckat måste jag säga. Vi dansade till gamla godingar tills stängning, och dagen efter vaknade vi upp i Olivias superfina hus, något tröttare än dagen innan.
 
 
Igår och i förrigår så började jag även min första kurs på Stockholms Universitet med Bella. Rättspsykologi är namnet, och kommer handla mycket om hur minnet fungerar och hur man behandlar vittnen osv. Otroligt intressant! Men med tanke på att de andra i klassen är antingen jurister, blivande jurister eller kriminalare blir det nog inte helt lätt hehe.

Kommentarer

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0