Together as a one

 
Hejhopp! Har precis haft en supermysig helg här uppe i Stockholm med John. I fredags åkte vi in till Grönan och såg Ghost och dyrkade satan osv. Det var coolt. Efteråt gick vi vidare till det nu standardplacet Harry B James, med planen att ta en öl, snacka lite skit med människor och sedan åka hem. Det slutade dock med att vi hade jättetrevligt och stannade till stängning hehe. Kvällen avslutades med mig storgråtandes på gatan över att jag har en så fin och gullig pojkvän :´) Så det kan gå. Planen för lördagen var att jag skulle få fota John, men med tanke på kvällen innan hade vi ingen större lust att se solsken haha. Det blev pizza, film och mys istället. Värt. Nu är jag tillbaka i verkligheten igen med plugg, jobb och ja... vad jag nu kan tänkas hitta på för något!

Warning

 
Tänkte bara meddela att det är i princip omöjligt att fota stjärnor från en gungande båt. Så, varsågoda, nu behöver ni inte försöka.

Chin up

 

I am, I am, I am

 
I took a deep breath
and listened to the old bray of my heart
I am, I am, I am.

Let us find the memories

 
Senaste tiden; Hängde med Linnea på grönan och på Harry B James med ett skönt gäng förra helgen. Har fått jobb på Ica i Mörby Centrum. Har tagit tillvara på min rättighet och skyldighet att rösta. Och igår kväll hängde vi på Sommar. Mycket skoj! Den kommande veckan ska jag plugga, jobba, och ska försöka få till lite fotografering, känner mig inspirerad.

Tyst

 
Många har undrat varför jag valt att tatuera in Loud på min sida, så tänkte skriva ner en liten kort förklaring. För mig också.
 
Under hela min uppväxt har det funnits ett ord som ständigt har förföljt mig. Vart jag än har gått, vad jag än har gjort. Det har alltid varit mitt absolut största komplex. Lisa har alltid varit tyst. Det är det första ord alla alltid förknippat med mig. Men det är också sant, för att folk alltid har beskrivit mig med det ordet har också gjort mig till just det - tyst. Under en period fanns det dagar då jag inte yttrade ett endaste ord, eller kunde räkna dem på min ena hand. Jag accepterade att det var sådan jag var, eftersom alla andra sa det. Jag trodde inte att jag kunde ändras. Att tatuera in motsatsen till detta (för mig) fasansfulla ord känns otroligt bra. Det är en liten påminnelse (inte för att det behövs men ändå) om att jag inte behöver vara den andra säger att jag är, utan att jag kan vara precis som jag vill. Jag bestämmer. Sedan ska jag även komma ihåg att jag inte heller hade velat bli kallad högljudd, det är för mig inget positivt ord det heller. Så ibland finns det liksom ingen väg runt problemet, man blir aldrig riktigt nöjd. Kalla det cheesy or whatever, men jag gillar den, och det är det som räknas.

Weightless

 
Detta hade inte suttit fel en dag som denna.

Disposable

 
Lite härliga bilder från den traditionella engångskameran!

Recap

 
Tänkte att det var bäst att sammanfatta den senaste tiden innan det gått allt för lång tid. För ca två veckor sedan åkte jag ner till Kalmar. Jag och John såg massor på Dexter, tatuerade oss (aj fy fan för revbenen) och försökte oss på en picknick bland annat. Det slutade med att vi som dränkta katter fick traska hem så fort vi ätit upp haha.
 
 
Direkt när jag kom hem efter en 5 timmars lång busstur skulle familjen fira farmor på en restaurang, så det var bara att lämna väskan hemma och vända in till stan igen! Gott och mysigt var det ändå. Oxelblom hette den och låg på söder, inrett precis som ett vardagsrum.
 
 
Dagen efter blev en sak jag och londonbrudsen pratat om länge äntligen av! Vi alla möttes i Grisslehamn för att åka Eckerölinjen och köpa förning, sedan fick vi sällskap av Olivias kollegor, förade på hennes landställe, och sedan framåt 22 gick vi ner till Marinan för att tömma baren! Bartömningen innebar 2 till priset av 1 hela kvällen på ALLT, och det blev jäkligt lyckat måste jag säga. Vi dansade till gamla godingar tills stängning, och dagen efter vaknade vi upp i Olivias superfina hus, något tröttare än dagen innan.
 
 
Igår och i förrigår så började jag även min första kurs på Stockholms Universitet med Bella. Rättspsykologi är namnet, och kommer handla mycket om hur minnet fungerar och hur man behandlar vittnen osv. Otroligt intressant! Men med tanke på att de andra i klassen är antingen jurister, blivande jurister eller kriminalare blir det nog inte helt lätt hehe.

RSS 2.0