Så nära, men så långt bort

 
Oh memories... Hämtade precis ut en engångskamera från Paris, kan inte sluta älska att fota analogt. Borde göra det mer. Bilderna blir så mycket mer värda på något vis!

Midsommarhelg

 
 
Nu sitter jag på bussen hem igen efter att ha varit nere hos John över midsommar. Vädret har varit antingen piss eller väldigt ostadigt, så vi har spenderat mesta tiden inne med film, tv-spel, mys och gottig mat. Inte helt fel det heller! I bagaget har jag nu även en stationär dator jag fått av John (så nu kommer jag snart kunna använda en dator som inte antingen kraschar var tionde minut eller är allmänt seg och full, yaay!) samt att jag fick gå lös i hans låda med gamla tishor. Så jag är mycket bortskämd haha!
 
Ikväll och imorgon kommer bestå av att packa och fixa i ordning allt inför Bråvalla! Jag och Linnea åker med bussen på onsdag förmiddag, och där kommer vi möta upp våra festivalbuddies Julia och Vendela. Det kommer bli sjukt bra! Så som ni förstår kommer jag inte blogga på ett tag. Vi kommer hem på söndag, så nån dag efter det kanske jag visar livstecken igen haha. Ha't gött tills dess! Det ska jag.

RSS 2.0