Vi dansar nog för sällan

 
Den senaste veckan har jag spenderat lugnt. Tagit promenader, övningskört, sökt lite jobb. I fredags testade jag och Linnea på rockbaren Harry B James i stan, och det blev en riktigt lyckad och rolig kväll med för en gångs skull bra musik och schysst folk! Där blir det fler besök i framtiden. I lördags fortsatte festligheterna och jag åkte för att äta middag och catcha upp med Emma! Mycket mys :) Kvällen fortsatte med Panda Da Panda med Linnea och Julia i Kungsan och sedan avslutade vi på Treat. Det var en trött Lisa som igår satte sig på bussen till Kalmar. Nu är jag här nere hos John i ca en vecka, och sedan drar vi oss uppåt till Stockholm efter det. Har saknat min pojke!

Gotta love Tumblr

 

Fiske i Lillsjön

 
 
Fick äntligen klar den "lilla" (7 minuter långa lol) filmen jag spelade in i sommras när mamma och pappa pimplar. Riktigt härliga färger under vattnet i vår lilla sjö! Titta i HD, jag tillåter inget annat.

Fnatt

 
GoPro:n fick av någon underlig anledning fnatt efter att vi fotat ett antal bilder, och kvalitén kraschade totalt. Men det blev ganska coolt ändå måste jag säga!

In too deep

Fotat med GoPro Hero 3
 
Åh, har alltid velat fota undervattensbilder! Jäkligt härliga blev dom!

Turkish Delight

 
Jag måste nog i första hand låta dessa bilder tala för sig själva. Vi har haft det otroligt härligt, avkoppling på högsta nivå! Det mest ansträngande man har behövt göra är nog att kravla sig de tre meterna från solbedden till bordet när kocken plingade i matklockan. Annars bestod dagarna av att sola, bada, läsa, snorkla, och spela spel. Dock började tyvärr resan med att hela sällskapet på 11 pers blev väldigt magsjuka, vilket ledde till ett besök på sjukhuset där vi fick dropp och blev klämda på. Det hjälpte inte så mycket, men det var en jäkla upplevelse i sig! I och med detta förlorade vi alla ungefär två dygn var som spenderades på toaletten eller sovandes. Men som sagt, alla återhämtade sig och vi fick oss en rejäl hälsoresa istället, eftersom ingen hade någon direkt aptit efter det haha. Vi hann även med en dagsutflykt på torsdagen för att se jättesköldpaddor, bada lerbad och sedan hänga lite på en strand. Sista dagen spenderade vi i land i staden Fethiye. Jag och Linnea shoppade loss på lite souvernirer, och hittade en awesome bar med wifi. Det blev två besök, först öl och sedan turkiskt te, det kan inte ge fel då liksom. Och sedan kan man ju inte glömma att nämna det bästa - att sova ute under stjärnorna varje natt. Hytterna på båten var på tok för varma, så vi alla sov uppe på däck, och kollade på stjälnfall tills man somnade, för att sedan vakna i soluppgången. Otroligt lovely. Och ja, ni kan nog förvänta er lite mer bilder från den här resan framöver hehe...

RSS 2.0