More radiant than the sum of suns

 
Lite random sommarpepp sådär bara, en regnig dag som denna.

För allt vi drömde en gång

 
Hejjjj. Nu ska jag bara härda ut i ca en vecka till i skolan och sen väntar det baaara en himmla massa roligheter framöver. Det här blir verkligen en fullproppad sommar, och jag har inte den blekaste aning om hur jag ska hinna med allt jag vill göra och alla jag vill hinna träffa. Meen jag ska försöka se det som något positivt, vilket det ju är.

The Photojournalist

Höger - min bild. Vänster - "the photojournalist" av Andreas Feininger.
 
Blev precis klar med en fotouppgift vi hade i skolan, att göra en parafras av någon känd bild. Själv hängde jag upp ett lakan i tv-rummet, klippte ett runt hål i en kartong och tejpade fast den på fönstret, och tvingade brorsan att komma och modella. Lätt var ju inte ordet i alla fall.

Remember me as a time of day


Sommardagar

 
Två små smakprov från idag.

Hold me close, don't let go, watch me burn...

 
Satan vilket bra dygn. Igår efter skolan drog jag, Linnea och Wille in till stan, köpte pizza och öl och satte oss och åt vår middag på gräset i humlegården. Nån timme senare drog vi vidare mot Tyrol och en sjukt röjig spelning med bmth. Det var så otroooligt jävla bra! Sönderbulade och dräggiga gick vi vidare till Lion Bar ett tag för att varva ner. Mycket värt. Natten spenderades hos Linnea och idag tog vi tillfället i akt och fotade sommarbilder som kommer upp när de är fixade. Sedan dess har jag varit på jobbet några timmar och sen bara slappat. Det bästa med det hela är att helgen inte ens har börjat. (!!)

We'll all float on alright


Underbara människor vad jag gillar er!
 
Nu är det äntligen långhelg och jag tänker åka på äventyr, sommarjobbet är kirrat och humöret är på topp!

RSS 2.0