Night bird you build my world

 
Detta = hur jag planerar att resten av min sommar ska se ut.

Men jag går inte isär när jag går med dig.

 
Mysiga dagar nu. I måndags såg jag Känn Ingen Sorg, igår såg jag Urban Cone och idag blev det grillmiddag. Har bara två ynka dagar kvar på jobbet nu, och sen åker jag direkt ner till Kalmar ett tag, sen till landet. Så nu blir det freedom den sista månaden, vilket ska bli galet skönt. Men nu ska jag försöka sooova. Puss och godnatt

Londonblogg!

 
Tjoo. Vill bara meddela att jag startat en ny blogg inför London-året! Klicka HÄR för att komma dit. Vet inte hur mycket jag kommer skriva på den här bloggen när jag väl flyttar dit, får se helt enkelt. Sååå om ni vill följa det som händer angående London, läs där!

Memories

 - Engångskamera, oredigerat.
 
Från en av engångskamerorna fick jag även tillbaka 4 gamla bilder från när jag, Jossan och Linnea va i Frankrike i höstas, som jag helt hade glömt bort att jag tagit. Älskvärt.

Bråvalla genom engångskameror

- Engångskamera, oredigerat.
 
En liiiiiten bomb med bilderna från Bråvalla. Åh fy satan vad jag vill tillbaka just nu.

Finaste festivalbuddy

 

Hultsfred genom engångskameror

Engångskamera, oredigerat.
 
Hämtade ut mina älskade festival-engångskameror häromdan, och har nu skannat in alla bilder. Snart kommer en bomb från Bråvalla också! Det finns fan nästan inget bättre än att få tillbaka en rulle bilder och få se bilderna man tagit för första gången, även om jag vet många bilder som jag saknar som det tydligen inte blivit något av... Menmen. All kärlek till brusiga bilder!

En blixtvisit, sagolik.

 
 
Hejhejhej. I fredags åkte jag direkt in till stan efter jobbet för att möta upp Linnea, Julia och Velndela för att ha en liten hultsfred-reunion. Vi landade på ett fik i kungsträdgården och drack cider och snackade i solen, myycket mysigt. Därefter gick vi vidare för att äta lite på någon ny kinesisk restaurang med dumplings och nudlar. Väldigt trevligt att träffa dessa tjejer igen! Runt halv åtta behövde jag dock lämna sällskapet för att möta upp min saknade pojke på centralen, och helgen har sedan spenderats hemma hos mig. Nu har han dock åkt igen, så vi ses inte förens jag åker ner till Kalmar om exakt en vecka och 5 dagar... Lika jobbigt om alltid. Har även, eftersom jag inte varit frisk på ungefär 3 och en halv månad, gått runt med ögoninflammationsvirus hela helgen... Sånt är alltid kul... Bara fyi liksom.

The sign of times my friend

 
Tjoo. Den första av fyra jobbveckor är avklarad och nu sitter jag ensam hemma och har haft pojken min som sällskap via skype hela natten. Engångskamerorna är inlämnade och på måndag får vi se om det blivit något haha. Annars så går jag och väntar på att få min familj i England och så ska jag sätta igång med att slutföra min kurs i Grafisk kommunikation... Gahh tiden räcker inte till just nu.

Om himlen finns är jag förlorad

Puh, Bråvalla var det ja. Hur i hela världen ska man kunna sammanfatta det?! Ca 22 grymma konserter, långa nätter, lera, dans, moshning, spår, ont överallt, bra väder, dåligt väder, bra humör, dåligt humör, konstiga konversationer, snabbmat, camp frisk, långa promenader med snack, ännu mer lera, köra radiobilar mitt i natten, gamla mobilder och engångskameror, stress för att hinna med alla konserter, mer dans, mer spår, uteliggar-style med plastpåsar i skorna, mysnazister och offer. Nu har jag jobbat i två dagar och är någorlunda återställd, om man bortser från min ständiga hosta och svullna hals... Camp frisk var det ja.
 
Redo med våra "små" packningar.
Fortfarande rena och taggade.
Den där jävla hala leran....
Nattkäk.
Haha sholo....
Bentvättning
Tivoliit
Rammstein - typ det sjukaste någonsin.
Green Day
Uteliggarn
Mando Diao
Ballongerna som svävade på nya sätt varje dag..
BÄST
Avicii.
 
Ett stort gäng blandade mobilbilder, nu kan ingen klaga. De lite mindre är från Linneas mobil och de lite större är mina.
 

RSS 2.0