Jag bara väntar här tills mörkret behagar försvinna.

 
Green Day, Johnossi, Arctic Monkeys, Phoenix, Imagine Dragons, Band Of Horses, In Flames, A Day To Remember, 30 Seconds To Mars, The Flaming Lips, Modest Mouse, Stone Sour, Mando Diao, Bullet For My Valentine + meeer. Det luktar perfektion och jag vill ha sommar nuuu!

Blue skies are calling

 
Tjoo. Idag var jag på gymmet ett tag och snackade och i morgon ska jag köpa gymkort, från och med nu blir det andra bullar! Eller inga bullar alls vill säga. Har även bokat en resa till Berlin på sportlovet! Så om ni har lite Berlin-tips så tas det gärna emot :) Annars tar väl skola, lite jobb och serier upp mitt liv som vanligt. Nu ska jag sova. Och tack du anonyma för din kommentar!

Work in progress

Foto av mig.
 
Kan någon snällasnällasnälla pretty please ge lite konstruktiv kritik på den här bilden?
 
Man skulle inspireras av citatet "There is a crack, a crack in everything. That's how the light gets in." av Leonard Cohen. Tog det kanske lite väl ordagrant... Menmen. Är nog inte alls klar med den än. Vill ha kritik!!!

Don't close your eyes, there's a lot of things to do before you die.

 
Sit down, sit on the ground
Take of your clothes and start digging for your soul
Dig deep, dig deeper
Only worms and roots can stop you from your goal
 
I'm sick and tired of staring into the wall,
I wanna do something fucking special and extraordinary

Det finns inga vinnare i lekar för två


Idag hade jag inget alls planerat, så jag tog tillfället i akt och försökte fota en bild till en liten utställning jag tänkte försöka komma med i. Får se hur det går, men är nöjd hittills. I morgon slutar vi tidigt, sen blir det jobb och vuxen-fix hos banken och polisen.

Gosis

 
Jag & Tusse, aka Fluff, Tusse-tass, Bullen, Tuss-bull, Fluffsen, Tuffsis, Gos-bullen.

Better run away and be gone, gone forever.

 
Tjääna. Kände att det var dags för lite självporträtt i helgen... Så well. Det kommer mer. Klänningen roffade jag åt mig på Urban Outfitters rea förra veckan, kaaaap. Nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig innan tolv. Godnatt.

Dansen före döden, jag minns varje ord vi sa.

 
Igår tog jag en riktigt lång och iskall promenad, och på kvällen blev det mys hos Jossan. Nu har jag varit hemma ett tag och borde börjat plugga... Ska göra det nu... Så bye.

Happiness a la mode

 
 
Heyy. Livet rullar som vanligt just nu. Händer inte direkt något speciellt faktisk. Men åhh vill att det ska bli ljust och fint ute så jag kan fota med dianan igen! Fotar nada just nu, vilket kanske märks på min uppdatering hehe. Nu blir det pankakor till middag och ikväll kommer nytt avsnitt av Suuuits! yessss.

Lite medecin 
Nu blev det lite "fult" men jag bryr mig inte. Om någon känner sig lite nere - this is for you. Och hunden i sista gifen är min soulmate ♥
 

Söker ett vindskydd, stormen är du.

 
Jahopp. då va lovet slut. Men depp har det inte varit idag inte! Vid tre kom mina fina tjejer och överraskade mig (believe me jag var överraskad, satt i pyjamas hah) med ballonger, hattar, tutor, kaka, presenter och gott att dricka! Party. Bra avslut på lovet! Men nu ska jag försöka sova, i morgon börjar verkligheten igen.

Vintervila

 
Hej världen. Idag gick jag upp halv fem på kvällen. Och nu är klockan typ sju och jag tänker gå och lägga mig igen. Antingen har jag gått in i vinter-coma eller så är det något konstigt med min kropp. Ständig huvudvärk också - jippi! Någon frågade förut hur jag fick jobbet på Mäklarringen. Egentligen var det Linnea som skulle få det eftersom hennes föräldrar känner någon där, men hon hade inte tid så hon rekomenderade mig och vips så hade jag fått jobbet! Så spännande var det ;) Men aa... Godnatt då!

Sagor för barn som är vuxna nu

 
Då var mina 18 år firade av släkten! Utgång och sånt får vänta lite tills mina kära vänner hinner ikapp. Tills dess tänker jag njuta av allmän frihet i guess... och internet-shopping. Kan ju alltid ta och gifta mig eller spela bort mina pengar om jag får tråkigt!

Det fanns inget som kunde röra oss

 
Holy crap om 2 timmar är jag 18 år!!!!!!!!
 
Igår va det nyårsmiddag som gällde, och 2013 firades senare in i Ensta med dans, smällare och okända människor, precis som denna aaaningen överskattade dag borde! Morgondagen kommer bjuda på festligheter av andra slag. Grattis i förskott till mig själv!

RSS 2.0