Straße, schmuck, achtung, toiletten, ausgang, danke

Foto av mig. (fotade väldigt lite pga det urtråkiga vädret...)
 
Berlin välkomnade oss i söndags med världens snöoväder. Men efter ett tag på hotellet tog vi oss i kragen och åkte iväg till Mauerpark och den i vanligt fall stora loppisen (nu i snön, not so much). Alllla affärer är stängda på söndagar vilket var lite segt, och hela staden var verkligen död. God middag blev det tillslut i alla fall på en liten italienare. Måndagen spenderades med shopping runt om i stan, vädret var något bättre men fortfarande iskallt. På eftermiddagen gick vi förbi Brandenburger Tor och turistade lite, och åkte upp i som en kupol på statshuset och kollade på utsikten. Sedan kollade vi runt i franska varuhuset Lafayette och drack champagne innan vi åt middag på en grekisk restaurang. Igår åkte vi runt som tokar till olika delar av staden, shoppade på Primark och besökte vintageaffären Colours och designaffärer Voo. Sammanlaggt har vi nog gått 5000 mil de här dagarna. Hotellet var jättefint och heter Mani om någon vill ha tips. Jäkligt häftig stad som helhet måste jag säga, cool graffiti överallt, trevligt folk och fina byggnader. Lite glest mellan allt dock... Nu är jag döödstrött och ska äta mat, och sen sooova.

Dom långa milen mot Berlin.

-Engångskamera
 
Tidigt imorgon pyser jag iväg till Berlin i några dagar, bara mamma och jag. Vintageshopping, marknader, caféer och goda middagar står på schemat. Härligt med lov!

While we're on the subject, could we change the subject now?

 
Har fått hem en sen födelsedagspresent, världens finaste kameraväska. Äkta läder och allt. Den är perfekt om eftersom jag vill ha en väska och samtidigt få plats med kameran, men den går ju lätt att använda som vanlig väska också om man vill! Den är från Grafea.co.uk om någon är sugen. De har superfina liknande vanliga väskor också. Satans dyrt bara... Idag var jag helt bombad och dödstrött efter skolan, så skippade att dra till gymmet för första gången sedan jag skaffade kortet. Men jag har varit så duktig så jag tyckte jag förtjänade det. Vill iiiiinte bli sjuk nu precis innan Berlin. Nu ska jag plugga lite svenska och sen bara ta det lugnt. byee

Kom och slå sönder min värld, det är allt jag begär.

 
Lekte lite med penslar höhö. Idag har jag övningskört och snackat lite på församlingsgården om den lilla utställningen jag ska va med på. Och av någon anledning blev min bild den som är med i all reklam om utställningen, så den va med i danderydstidningen i morse! Lite kul sådär. Nu blir det mat.

...well I blame the fireworks.

 
Startade dagen med världens värdaste frukost innnan jag tog tag i allt matteplugg. Om någon vill testa mina pannkakor kan jag rekommendera två ägg istället för ett, mycket lättare att steka då. Sedan dess har jag inte gjort något annat än att glo ner i matte boken... Usch. Igår tränade jag som vanligt, och när jag kom hem hade min nya kameraväska kommit! Såå fin. Visar snart. Annars har jag anmält mig till högskoleprovet, varit på Svenska skolan i Londons infomöte, tittat på massa film, jobbat, pluggat och tränat. Eftersom mina busungar är och härjar i Spanien denna vecka är jag lite lonely. Nu ska jag kolla igenom matten en extra gång och sedan kolla på nått mysigt på datan. bye

"An idea is like a virus. Resilient, highly contagious."

 
Min framtid har antagligen förändrats grovt denna helg. Lika mängd livrädd som peppad.
Shiiit. Kanskekanskekanskekanske!
 
Och svar till Adora: Blixtar är precis som att fota fyverkerier, något svårare att förutse bara ;) Älskar också stjärnbilderna.

En elektrisk chock genom skelettet, som slog sönder våra liv till ett fullständigt normalt tillstånd där allt är trasigt.


Foto av mig.
 
Kom bara på att det här med nattfotografi är jävligt kul! Och svårt. Idag började jag dagen med att åka till gymmet och köra hårt innan frukost, så pluspoäng till mig. Sedan kom jag hem och åt och duschade och så, och sedan åkte jag och mamma iväg och övningskörde! Är fortfarande i köra-runt-på-parkeringar-fasen hehe... Men det går framåt. Nu ska jag se ett avsnitt av Misfits och sen blir det hemmagjord pizza. Myskväll.

RSS 2.0