LondonLisa

 
Vill bara meddela att jag hoppar över totalt till min London-blogg nu!
 
Londonlisa.blogg.se
 
På återseende!
 

Leave the world behind you

 
I fredags var det middag hos mormor med familjen, igår var det kräftskiva med familjekompisar och ikväll är sista kvällen hemma. Idag har jag sagt hejdå till Josefin, väskan är packad till yttersta gränsen, håret är tonat och godis är inhandlat. Imorgon bitti bär det av. Nu klarar jag snart inte av fler avsked, så det ska bli skönt att äntligen få sätta sig på planet och börja den här resan som jag väntat så länge på!

Bygg nått vackert, eller krossa allt

 
Nu är jag hemma igen, och det är bara några dagar kvar tills jag åker så det är mycket som måste fixas och hinnas med. Gårdagseftermiddagen spenderades med Jossan, det blev lite fotande, pannkakslagande och chokladbollsätande. Jag hann även med att städa ur mitt rum och börja tänka på packning. Nu ska jag snart in till stan för att klara av lite ärenden och sedan ska jag äta middag med familjen på en restaurang.

Words get trapped in my mind

 
Sitter på bussen på väg till min pojke igen. Natten spenderades med att hålla Linnea sällskap hennes sista timmar i Sverige. Har nog inte på något sätt förstått att vi inte kommer ses på 10 månader... Galet :'( Hennes äventyr börjar nu, och det är inte alls lång tid kvar tills det är min tur. Galet helt enkelt.

The Plough

 
Igår natt... Jelly?

ISO 25 600

 
Utmanade min kamera lite igår, och testade att använda högsta möjliga iso (25 600). Det är bäcksvart när bilderna togs, men kunde ta bilder handhållet med slutartid på ca 1/13 s. Galet... Bilderna fick härliga färger och bruset är nästan charmigt.
 
Liten note to self: sluta vara livrädd att höja ISOn.

We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time.

 
 
Världens bästa natt med världens bästa brudar. Snack, skratt och sjungande under stjärnklar himmel i våra sovsäckar medans stjärnfallen haglade ända till soluppgången. Därefter sov vi några få timmar innan det blev pizza till frukost. Nu gäller det att ta vara på den lillalilla tiden vi har kvar tillsammans, sorgligt som fan.

Vart du vill, så fort du kan


I förrigår var det dags för en antagligen sista utgång för att säga hejdå till bland annat våra kära hultsfredgrannar. Det var en riktigt rolig och mysig kväll som började på Treat och slutade med dans på Victoria. Om några timmar drar jag Linnea och Jossan iväg och tältar, hoppas på lite bättre väder.

I let the happiness in for now.


Nu sitter jag på bussen påväg hem till Enebyberg igen. Var på landet tills i söndags och sedan dess har jag spenderat tiden nere hos John. Vi har klarat ut ett helt tv-spel, sett två säsonger av the walking dead, jag har fått smaka både gyros och kroppskakor, vi har bakat pannkakor och ätit inne i stan, promenerat, osvosv. Imorgon väntar "hejdå-utgång" för Linnea som drar till Texsas det kommande året, men som tur är blir det inte hej då för oss riiiktigt än. På måndag planerar nämligen vi och Jossan att spontana till Åland med ett tält och helt enkelt se vart kvällen tar oss! Det blir en perfekt liten avslutning helt i vår stil.

Sommardagar

 
Igår var verkligen en ultimat dag på landet. Jag började morgonen med att plocka ihop frukosten direkt från trädgården, och sen låg vi och solade på vår lilla strand hela dagen. Det blev ett dopp och ett antal patienser. Sedan åt vi middag ute och satt och spelade Settlers tills jag vann mohahaha. Idag är det bra väder men jätteblåsigt, så vi var ute på en promenad alldeles nyss och nu spelar jag och brorsan kort. Det är typ bara sånt man kan göra här ute, vilket är härligt. Men nu ska jag ta och göra kvällens efterrätt, byeee.

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn, och aldrig vilja hitta vägen ut.

 
Här, i ett regnigt Kalmar, har jag spenderat de senaste dagarna. Nu ska jag vidare till ett förhoppningsvis sorligt landställe och sedan kommer jag tillbaka hit ner igen på måndag!

RSS 2.0