I ditt öga dansar stormar små...

Foto och redigering av mig.
 
Det här med att vara både motiv och fotograf samtidigt är inte det lättaste hehe.... Men är man fotosugen så är man.
 
Hoppas btw ingen läser min blogg via mobilen, färgerna är så jäävla fula och tråkiga har jag märkt.

Resa långt härifrån

Foto och redigering av mig. Åh vad jag vill ha ny kamera.
 
Dagen går åt till juridikplugg och saminlämning... Deppar, lyssnar på mumford & sons och längtar till france. Det enda jag vill är att krypa ner i sängen och kolla på himym. Och måla naglarna.

När natten var ljus

Från min insta (widerbergss)
 
Så fort sommarn var slut kändes det som om vi inte fått någon sommar alls, men nu kommer jag inte ens ihåg något regn... aa förutom kent-regnet på peace då höhö. Usch kommer sakna den här sommarn!
 

I poolen doftar världen klor.

Dianabilder från kungsan i våras. no edit.
 
Är hemma från ett vattenträningspass med Linnea, asskön träning faktiskt! Gillar typ inte alls att det blir höst nu. Brukar alltid tycka att det är lite mysigt, men nu fryser jag bara. Men kan i alla fall se fram emot höstlovet!! Då bär det av till Frankrike igen, men med Linnea och Josefin!! :D Ska bli apkul och jättemysigt. Men nu ska jag typ sova. snart...

Och visst bor det ett skrik någonstans i ditt lugna, tysta liv.

Lite tillbrusade och bleknade random bilder.
 
Vill äta, måste plugga, borde leta jobb, med sitter och lyssnar på Kent istället.

Det är bara saker man ser.

Kom på att jag har lite gamla bilder från London och i somras tagna med Dianan som jag inte visat...
 
Det blev en lugn fredag för min del, så jäävla trött. Men nu ska jag och mamma åka till Kista och se om kameran jag vill ha finns kvar på expert-rean. Det skulle vara underbart. Tack för de två fina kommentarerna på förra inlägget, men ja, bajsdåligt om man jämför med orginalet, andra enormt talangfulla jobbiga människor, och mina egna krav på mig själv ;)

Världens bästa

 
Att rita och måste nog vara det absolut mest avslappnande man kan göra. Jag zoomar ut totalt. Sen att jag är bajsdålig är ju en annan sak... Men kul är det.

The colour of our planet from far far away...

Jossans underbart söta kisse. Plockade fram min speedlight SB-600 (riktad upp mot taket).
 
Idag var det tänkt att jag och Linnea skulle gå på vattenträning med våra benhinneproblem (skadade som vi är) meeeen icke. Det var för dyrt att bara prova. Så det blir i morgon på en annan plats istället. Men aja, ville mest visa bilden på tissen med de blååå ögonen.

Som ett färgfotografi


Foto och redigering av mig.
 
Ett gäng bilder från när jag fotade Josefin idag!Oj nu var det länge sedan... igen. Snabbrepris: Övernattning hos Jossan i onsdags, besök i bergtorpskolan dagen efter, in till stan för att prova dr. martens med Linnea i fredags (de jag ville ha hade inte kommit än..), och igårkväll var det mys hos Jossan igen. I morse gick vi ut för att fota typ pp till Jossan :) Och resten av dagen har jag typ suttit med ett arbete. Men nu blir det grillmiddag! peace out

Håll hårt i din goda vänI fredags var det Kapten Röd, asnajs. Igår firade jag min kusin som fyllt 18. Och idag har jag bara sovit och kollat kameror. Jag har pretty much bestämt mig för att köpa en Nikon D7000 så fort jag har råd. Alternativt vänta tills uppföljaren kommer och priset sjunker, men det kommer jag nog inte ha tålamod till.
 

Då tänker du högt och skriker tyst

 
Foto och redigering av mig (plockade fram det gamla kit-objektivet jag inte använt på år)
 
Känner att jag bloggar mycket nu... ehm nej. Vad har hänt sen senast? Har fotat ett litet vernissage, och kommer möjligtvis få lite små fotojobb av danderyds församlingsgård. Kanske. Ska även försöka lämna in lite foton till Liljevalchs vårsalong. Det har varit en riktigt chill skolvecka. I morgon blir det Kapten Röd på grönan. Det planeras om kommande års festivalbesök och resor till varma platser. Jag letar efter ny kamera (tips någon?). Jag ser på ohälsosamt mycket himym och lyssnar på Kent varje ledig stund. Och idag lyckades jag ta min första bild med pinhålskameran i skolan. Lite lycka på det asså.

En gång i en framtid ska jag glömma.

 
Har varit en snabbis i täby med Josefin idag, men annars har jag inte gjort ett skit. Så jävla skönt. För övrigt kommer jag få använda mörkrummet i skolan så mycket jag vill när jag har lärt mig allt. Win! Har en känsla av att jag kommer hänga där lite för mycket...

RSS 2.0