Tellement loin de ce monde

Nu åker vi! Har ju internet där, så kanske uppdaterar nån gång.
Ha ett skönt lov folket!

Jag tror ju på livet före döden.


En morgonflight till London

Fotat med Diana F+
 
Äntligen kan jag visa de här bilderna från London, som jag vill ha dem. När jag lämnade in dem för framkallning fick jag perforeringshålen avklippta, vilket jag inte ville eftersom jag med mening fotat över dem... Så jag fick göra om och göra rätt. Tack internet <3

My brilliance shining through...

Fota -> Inverterna -> Dra i färger -> Beskär.
 
Vem behöver en negativ-scanner egentligen? Jag är fan bäst.

Bilder i tusental

Foto av mig.
 
Hon är ju fin den där.

I jakten på din sagolika vy

Foto av mig.
 
Litet smakprov på bilderna jag fotade på Linnea igår! Det var iskallt och blåsigt som fan, men tillslut hittade vi de fina höstlöven vi ville ha. Mer kommer!

Du är min hjälte, för du är precis så svag som jag.

 
Ledig dag, sov till halv 3. Åkte till ortopeden och fick mina sulor halv 4. Kom hem till middagen. Pluggade lite matte. Kul dag...
 
Kan inte få nog av DEN HÄR covern av vinternoll2. Och Mollie - jag har svarat på din kommentar. Vet fortfarande inte om folk ser när man gör det.

Grâce à toi à nouveau je respire

Snaart...
 
Är hemma och på ganska piss humör. Är trött och håller på att bli sjuk, plus att jag var i skolan jävligt mycket längre än vad jag hade behövt idag bara för att få närvaro, när alla som inte var där tydligen också fick det. Tack för den. Nu ska jag äta, byee.

Ice

Foto av mig.
 
Känner att jag är taggad på vintern, not. De senaste dagarna har jag ägnat åt matteplugg och det känns ganska bra nu faktiskt. Nu ska jag ta det lugnt och kolla true blood och äta nybakade bullar. Värt.

I väntan på en lång kall vinter.

Foto av mig.
 
Euuhmm ja... jag kan få konstiga ryck på natten ibland. (och tro mig det blir ännu konstigare, vet inte om jag vågar lägga upp...). Menmen jag vill lära mig ta coola porträtt, och nånstanns måste man ju börja... Det här blev mest fult. Men jag har inte lagt upp nått på länge så whattheheck. Nu ska jag sova. bye.

Där allt är fullt av ingenting

Foto av mig.
 
Försöker plugga, dricker te, kollar Gossip Girl och har målat blommiga naglar igen. Älskar Sanningen med Petra av Jocke btw.

Och jag tror minsann min själ dör av svält.

 
Hittade en sån där lista. Man skulle svara med låttitlar från sitt favoritband. Tror ingen kan gissa vilket jag valde.

Är du tjej eller kille: Ingenting. Beskriv dig själv: Beredd på allt / livrädd med stil / Ensammast i Sverige. Vad känner du för dig själv: Ingenting någonsin. Beskriv var du bor för tillfället: Min värld. Om du kunde åka vart du vill: Flen/Paris. Ditt favoritsätt att transportera dig: Berg&Dalvana. Dina bästa vänner är: Töntarna. Din favoritfärg är: Rödljus. Hur är vädret: Svarta linjer. Favorittid på dygnet: Innan allting tar slut. Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den heta: Välgärningar & Illdåd. Vad är livet för dig: en Vals för satan. Vad är det bästa rådet du kan ge: Våga vara rädd. Om du kunder byta namn, vad skulle du heta: Elvis. Din favoritmat är: Socker. Dagens tanke: Det kanske kommer en förändring. Hur vill du dö: 400 slag. Din själs nuvarande tillstånd: Kevlarsjäl, den var obvious. Brister jag kan stå ut med: Max 500. Mitt motto: Vi kan väl vänta tills imorgon.
 
Den slutsats (höhö) vi kan dra är att jag är trött och men inte vill sova just nu. Men det ska jag, sömnen kallar. Oj vad jag är tråkig.

Längtan skala 3:1

Italien
 
Längtar till höstlovet och frankrike, har liksom fryst konstant i två veckor.

Du är så mjauu när du dansar

 
Fotadelitehöstigabilderpåvägenhemförjagharintehunnitgöradetiår.

Det är det magiska tänkandet man behöver för att klara sig.

 
Det är fint ute, allt brinner.

La Moda

 
Jag har spenderat eftermiddagen med att impregnera mina nya bebisar, lyssnat på bästa skivan, pluggat och varit glad över min första sålda bild. Gå in på La Moda om ni vill ta en titt, det är en polsk modesite. Om några timmar ska jag på handledarkurs så jag äntligen kan börja övningsköra, på tiden liksom. kram

Min nedräkning börjar nu

Engångskamera
 
Det råder festival-kaos-ångest. Ska man till Bråvalla istället för Peace? Ska man på Hultan eller spara pengarna och gå på wow och stay out west? Eller Emmaboda så man ändå får en 5-dagars? Livet är jobbigt.

Oktober... och jag håller din hand för hårt.


RSS 2.0