Sleepyhead


Över min säng.

Herreguuud vilken död helg. Har aldrig varit med om liknande... I fredags åkte jag direkt hem och somnade ända fram till middagen (notera att jag aldrig sover på dagen), och både igår och idag sov jag till tre (ja, jag ligger fortfarande i sängen). Nu har jag panik för jag inte har gjort något annat än att sova och jag har en hel jävla hög med plugg som måste göras. Är antagligen påväg att bli sjuk. Behövde bara klaga lite...

Och svar till Adora - Jag vet inte riktigt. Eftersom jag går själv är det inte så himla kul att köa i fleraflera timmar, men samtidigt vill jag ju vara långt fram. Jag har ingen koll på cirkus heller, det kanske inte ens är nödvändigt? Ska du dit också eller? :)

Kommentarer
Postat av: adora

jag ska se kent i eskilstuna dagen innan, hann inte få biljett till cirkus också tyvärr. men min kompis ska dit, tror att hon ska köa från... 6-7 på morgonen kanske?

du kommer definitivt att lära känna människor medan du köar, så det är inget problem! jag har fått jättemånga vänner på det sättet :)

fast jag vet inte hur länge man borde köa för att hamna långt fram. sist jag såg kent köade jag hela natten, haha, och då kom jag ju såklart långt fram.

såhär är det för det mesta: om du verkligen vill vara längst fram så borde du köa länge, från tidigt på morgonen, men om du vill komma långt fram men inte nödvändigtvis LÄNGST fram så räcker det att komma bara några timmar innan, för det är oftast ganska enkelt att brotta sig fram när man väl har kommit in. jag känner folk som har kommit precis när de börjar och ändå hamnat på "andra raden", man behöver bara knuffa undan alla ivägen ^^

2012-05-13 @ 17:08:53

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0