Så du tog min hand i vimlet


- Midvh extraverser.

Såå... kanske ska börja sälja mina bilder som canvastavlor genom nått företag i Texas, men får se hur det går. Men jag hoppas det blir så, det skulle ju vara chill med lite easily earned money. Annars då? Inte så supersupermycket i skolan, längtar som en tok till sommarlov och vill bara gå på massa konserter. Haha.

Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.Åh, det här har varit en riktigt mysig helg. Började lördagen med att måla lite på huset i solen för att tjäna pengar, och sedan bar det, som ni vet mycket väl vid det här laget, av mot Kent. Ni vet vad jag tyckte om det liksom. Och sedan när man kommer hem hinner man se vinnandet av Lorehn. Lite extra glädje bara. Idag har dagen spenderats i pappas nya buster ute vid havet med sol och grillning. Mycket trevlig helg med andra ord! Nu är det bara två ynka veckor kvar tills sommarlov ♥

Så länge hjärtat mitt slår.

He gets it. Kunde inte sagt det bättre själv. Eftersom blogg.se dampar när jag ska lägga upp videos så får jag länka istället. Här, Här och Här är tre videos jag filmade igår. Gjorde det bara för att kunna ta screendumps till bilder, men well, ni kan ju få se dem om ni vill. Btw höll jag Jockes hand typ 1.05 i första videon. Ja, jag vet att jag är töntig, men jag refererar till bilden ovan.


Kent på Cirkus 26/5-12


Vad jag än skulle kunna försöka skriva om det här, skulle det inte förklara på ett rättvist sätt hur otroligt bra dessa två timmar var. Andra raden. Hålla Jockes hand. Sjunga med Jockes ögonkontakt. Overkligt. Nu taggar jag till P&L och sedan måste jag boka till sjöhistoriska också. Tycker synd om alla som satt hemma och kollade på schlagerskit X) Där kan vi snacka klasskillnad hähä. Nej nu är klockan för mycket för att jag ska få ur mig något vettigt. Godnatt.

Väntan

Sitter just nu i ett litet rum med ca 50 andra och väntar på insläpp. Liten kö med tanke på att det bara är en timme kvar (!!!!!). Lite stelt att jag inte känner någon tehehe. Men jag är så jävla excited att jag har svårt att sitta still. Åh gud. Snartsnartsnartsnartsnart!


Vad som helst utom verkligheten


iPhonebild.

Är hemma igen och sitter och försöker plugga. Har bara två nationella idag som börjar klockan två, så sitter och är nervös i onödan samtidigt som jag försöker få klart ett arbete som ska in ikväll. Tjohejjj.

Out in nowhere


Foto och redigering av mig.

Befinner mig någonstans ute i skogarna. Återkommer när jag är på känd mark igen.

I'm not the one you used to know.

Foto och redigering av mig.

Igår var jag och Linnea på grönan igen, men den här gången orkade vi inte mosa lika mycket. Vi började typ längst fram men gav upp efter en låt, värt beslut. Idag har jag suttit i solen med Urban Cone i öronen, fotat lite (obviously), skrivit minilite på en uppsats och nu har vi haft en riktigt sommrig grillmiddag. När idag blir igår ska jag till landet.
ps. jag är kär i vänskapsarmband.

Sleepyhead


Över min säng.

Herreguuud vilken död helg. Har aldrig varit med om liknande... I fredags åkte jag direkt hem och somnade ända fram till middagen (notera att jag aldrig sover på dagen), och både igår och idag sov jag till tre (ja, jag ligger fortfarande i sängen). Nu har jag panik för jag inte har gjort något annat än att sova och jag har en hel jävla hög med plugg som måste göras. Är antagligen påväg att bli sjuk. Behövde bara klaga lite...

Och svar till Adora - Jag vet inte riktigt. Eftersom jag går själv är det inte så himla kul att köa i fleraflera timmar, men samtidigt vill jag ju vara långt fram. Jag har ingen koll på cirkus heller, det kanske inte ens är nödvändigt? Ska du dit också eller? :)

You are not your skin


Foto och redigering av mig.

Usch vad det är svårt att fota naglar... Det blir så awkward hur man än gör. Men i alla fallllllll. Gjorde lite vintage-aktiga naglar igår och träkorsen ni ser i bakgrunden är nya örhängen. Aaa det var väl vad jag hade att komma med... Godnatt

När det blåser på månen


Foto och redigering av mig.

Igår var det supermåne och jag var framme med kameran igen! Den här gången gick det enklare och snabbare. Idag har jag sovit länge, varit i täby och skrivit för lite på historiainlämningen... Nu blir det grillning!

Sorry for party rockingSitter här helt mörbultad i soffan efter igår. Jag var en av de 15 000 andra svenskar som dansandes/hoppandes/knuffandes sjöng med till lmfao. Jag och Linnea hade asbra plattser som bara blev bättre och bättre under kvällen eftersom inte så många pallade trycket längst fram. Och jag förstår dem. Men det var värt det. Det är ju ingen musik jag någonsin skulle sätta mig och lyssna på, men det är jävligt kul live och en bra show. I morse vaknade jag upp och min biljett till Kent hade kommit med posten, så jag var en glaaad tjej. Nu väntar historiaplugg, det är nog det enda jag orkar med en dag som denna. Peace

Glöm allt jag sa, jag mår bra.


iPhonebild

Mår lite för bra just nu, det skrämmer mig... Jag har ståplats till Kent på cirkus (!!!!!!!!!), jag fick jättebra resultat på ett prov jag trodde det gick skit på, idag har jag fyndat fina grejer för inga pengar alls, det är typ sommar och i morgon blir det grönan med lmfao, det kommer ju bli kaosat mycket folk... Känner i alla fall att livet rullar på allmänt bra bara, och det brukar aldrig vara särskillt länge. Pepparpeppar ta i trä.

RSS 2.0