Nu jävlar...

...ÅKER VI!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Väskorna är packade och humöret är på topp. Gosh, nu ber jag till gudarna för bra väder!! Spelningar jag helt säkert i nuläget kommer se är; Kent, Skrillex, Mumford & Sons, Krunegård, Hardcore Superstar, Rise Against, Simple Plan, Rihanna, Urban Cone och Den Svenska Björnstammen eller Enter Shikari (spelar samtidigt...). Sen blir det otroligt mycket mer om man tittar på mitt schema, som jag gäärna ser, men som inte är lika otroligtotroligtviktiga som de andra är. Typ Bloc Party, Dada life, Wolfmother, Maggio, Maria Mena, Dropkick Murphys mm. Men mycket krockar och vi får helt enkelt se vad som lockar mest... campingen eller festivalområdet. Tåget mot Borlänge går kl 7. Är så löjligt taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ses vi där? Annars hörs vi om en vecka!

Vi skålar för en midsommar till.

Foto och redigering av mig.
 
Har precis kommit hem från Ljusterö där jag firat midsommar med familjen och familjekompisar plus släkt. Trevligttrevligt! Brände mig till och med på axlarna. Men nu taggar vi P&L istället!!

So shoot me down again.

 
Puuh . Har precis sorterat och laddat över sex tusen bilder till en hårddisk för att nu kunna ladda in de åtta tusen bilder jag har på telefonen, som gör den totalt oanvändbar. Allt bara laggar och minnet är slut. Det tog tid, men fan vad skönt att det är gjort. Har även varit och hämtat engångskamerorna på posten och nu återstår bara att städa rummet så jag kan börja packa!

Grisslehamn


Foto och redigering av mig.

De senaste dagarna har spenderats i Grisslehamn och idag har jag varit med Linnea på Ö&B och storshoppat massa random saker man behöver på festival. Två fulla kassar och en brassestol senare åkte jag hem och åt grillmiddag. Nu sitter jag och är förväntansfull på släppet kl 10 i morgon, hoppashoppashoppas det är något bra!

We should've gone to Paris.


Foto och redigering av mig, vart tog sommarn vägen liksom?

Jag har precis köpt ett 10-pack med engångskameror, och sitter och ringar in allt jag vill se på peace & love - peeepppppp. Det verkar som om inget jag verkligenverkligen vill se krockar! Jag har även köpt biljett till Kent på sjöhistoriska, tre gånger på en sommar är inte så dumt! Lika bra att passa på liksom. Igår hjälpte jag och Josefin till på en familjekompis studentmotagning och tjänade lite para, behöver verkligen allt jag kan få just nu! Men det var kul samtidigt :) I morgon drar jag till Grisslehamn i ca två dagar, för att typ jobba, och sedan ska jag måla lite på vårt hus när vädret blir bättre. Jag har aldrig haft ett jobb i hela mitt liv, och helt plötsligt har jag massor. Inte mig emot! Ja det var väl det... om jag inte skriver något mer innan jag åker så får ni ha några trevliga dagar! Peace

Jive Walls


Screenshots från Jive Walls

Nu är det klaart! Jag har fått en egen kollektion hos det nystartade företaget Jive Walls som säljer canvastavlor :D Tyvärr skickar de bara till Canada och USA, men jag ska nog försöka få hem någon på ett eller annat sätt... Åh vad glad jag är! Lite som en dröm att få tjäna pengar utan att behöva jobba en minut höhö (om man inte räknar med timmarna jag lägger på att fota och redigera, men det ser jag som fritid). Jag gör det ju inte för pengarna heller, det är en riktigt bra merit i sig. Känner mig ganska hedrad ^^ Nu återstår det bara att vänta på att någon ska köpa...

Uppe med tuppenOkej, nu har jag lite uppdaterande att göra. I fredags chillade jag och Linnea hos mig med pankakor och slapp på studsmattan. I lördags satt jag typ hela dan med att sätta in förra årets bilder i ett album. Igår var jag i stan med la familia och jag lyckades tima in att se James Morrison i kungsan (nostalgiiii) och sedan blev det middag på Ho's. Idag är jag uppe med tuppen av någon anledning... vaknade och kunde inte somna om. Typiskt när man faktiskt får sova. I morgon ska jag och Josefin hjälpa till på en studentskiva och resten av veckan har jag inget specifikt planerat. Kanske åker till Grisslehamn några dagar. Men det har hänt en annan rolig sak som jag berättar om snart...
Och för dig som undrade så är mina betyg inget jag hade tänkt lägga ut i cyberspace. Peace out

SOMMARLOV!


Foto och redigering av mig.Tänkte få tag på en Diana mini så snart som möjligt också, bara för att jag vill...

Skisser för sommarenInsåg att det snart, väldigt snart, är sommarlov. Längtar till P&L, värmen i Frankrike, avkopplande på landet och allmännt härliga stunder. Har inte lika fullpackad sommar som vanligt så nu finns det plats över för många små spontana äventyr! Haha. Jag kan inte fatta att ettan redan är slut! Det har gått grymt snabbt. Fast å andra sidan var det eeevigheter sedan jag slutade nian... Nej, nu ska jag se det sista avsnittet av DH. Har inte sett den här säsongen men i alla fall, det är ju allra sista. Ha en bra nationaldag imorgon folket! ♥

Dandelion


Foto och redigering av mig.

Idag slutade vi väldigt tidigt, så jag drog in till stan för att köpa något till avslutningen. Jag hade turen med mig och köpte den allra första jag testade inne på Urban Outfitters! Åh, jag skulle kunna leva inne i den affären alltså ♥ Men denna hittade jag på en lite avskilld ställning och tror den är second hand, för det står Bryn Connelly på lappen... och upptäkte just att det är kemtvätt, fan liksom. Menmen, är glad ändå. När jag kom hem var det bra väder så körde på min årliga fotamigsjälviavslutningsklänningen-grej. Höhö. Ja det var väl det. Åhh juste, är grymt glad över mina betyg också. De gick från botten till toppen.

Rakt in i evigheten

Förra sommaren // - rensar datorn...


...

Usch vilket deprimerande väder... Men ändå lite mysigt. Igår var jag hos Linnea på hennes brorsas studentmotagnig, och idag har jag varit i Täby en sväng och fixat nya jeans. Det var minst sagt nödvändigt. Nu sitter jag i soffan med en sovande tusse i knät och "jobbar" med bilderna jag ska sälja.

RSS 2.0