Och där faller ännu ett år, sönder till små minnen.

Clear eyes, full hearts, can't loose!


Decembertunn luft, ingen eld utan rök.

 
Alltså är helt amaazed by rök-former.

Arrangements of shapes and space


Photo by me.
 
Var uttråkad i min ensamhet så tog fram lite rökelser och blixten och aa... började fota. Nu har jag tusen rök-bilder. Hade en jättemysig julafton igår, och veckan blir nog ganska lugn.

Julkisse


Julijennnn

 
Granen är klädd, knäcken är kokad och julklapparna inslagna. God jul!

Ytligheter
Well, färgade håret. Det är mycket mörkare än på färgbilden dock. Trivs!

Innan allting tar slut

 
Ehmmm hejhej. Kommer inte ens ihåg när jag skrev sist, men det som har hänt i mitt lilla liv är väl det sista av skolan, jobb, Hultsfred-biljetter är köpta och jag blir antagligen mörkhårig i morgon. Om vi inte dör vill säga. Var sjuk idag och har kollat non-stop på friday night lights, vilket jag kommer fortsätta med nu. Så bye

Snart är den dagen här

 
Hade en mestadels underbar kväll igår i Österskär. Människor med bra musiksmak är nog det bästa ♥ Det slutade i alla fall med att jag och Linnea somnade tillsammans i min lilla 90-säng fram mot 5... Mys. Dagen har bestått av himym och matteplugg. Har julklappsångest och vill bara gömma mig inne tills det blir jullov.

Jag kastar pappersplan från höghus, mot en gnista gömd i snön.

 
Önskade mig snöstorm så att skolan skulle ställas in, och det var precis vad jag fick. Tyvärr några timmar för sent dock... Det hela slutade med en vandring med Linnea från Täby c till Näsbypark med julmust, choklad och julmusik på högsta volym. Livet är vad man gör det till :) Nu ligger jag deckad i sängen och borde sova.

En snabb kolsvart flod som rusar för dig.

 
Hade en jättebra och kul kväll igår hos Jossan med många nya människor. Nu vill jag bara sova eller kolla Suits (bästbästbäst), men måste skriva på ett jävla sam-arbete. Det går inte framåt kan jag meddela, tankarna är på annat håll...

I bet you look good on the dance floor.

Mest fotograferade terrassen i världshistorien...
 
Alla bloggar om snö så då måste väl jag också göra det... Det snöar! Så. Linnea kommer hit snart och sen blir det inflyttningsfest. Ska bli trevligt med lite glädje mellan stress, kyla och mörker.

RSS 2.0