Mad Life

Jag vet seriöst inte hur jag ska kunna berätta om den här resan på ett rättvist sätt. Det har varit UNDERBART, finner inga andra ord. Den delar förstaplattsen med Thailand. Jag har aldrig kännt så starkt att jag aldrig vill åka hem igen. Jag skulle kunna leva på den där båten, med dom människorna, med den maten, med den besättningen, med den utsikten, med den värmen - i resten av mitt liv. Jag har sovit på deck under en stjärnklar himmel varje natt, vaknat i soluppgången, snorklat i blått vatten, badat lerbad, sett jättesköldpaddor, badat med en (vegetaian)haj, matat donekys, ätit skitgod mat, beställt glass liggandes i vattnet och lärt mig säga tack på turkiska, och sååå mycket mer. På bara en vecka. Jag har fotat som en galning, så bilderna de kommande dagarna får säga resten. Jag kom hem igår kväll, så här är några bilder jag hunnit redigerat nu på morgonen.


Mad Life, vår båt.

Vad man vaknade upp till varje morgon. Foto och redigering av mig.


Kommentarer
Postat av: Adora

Jag vill bara säga att du tar så sjukt vackra foton. Jättemånga tjejer i din ålder har sådana här bloggar och tror att de är värsta fotograferna när de tar kort på ett löv eller ett par fötter och du är den första jag sett som med all rätt kan kalla sig en riktigt duktig fotograf. Dina bilder är harmoniska och varma och framförallt somriga, ljusen och färgerna är väldigt sköna för ögat och alla bilder har liksom samma stil, vilket kanske borde bli tjatigt och förutsägbart men det blir det inte, det blir bara trevligt att kunna klicka sig in här och veta att man kommer få se mysiga, varma, romantiska bilder som påminner om sommar och natur.

Det skulle vara guld värt om du ville göra ett inlägg om hur du hittar dina fotomotiv, hur du redigerar, hur du hittar dina motiv, och så vidare.Jag hoppas att du pluggar foto på gymnasiet.

2011-09-18 @ 16:12:07

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0