Coldplay UNSTAGED


Konserten börjar ca 0.10.

Två ord. WATCH IT. Spelar fan ingen roll om man är Coldplay-fan eller inte, det här är bra. Försökte se det live igår när den var, men det gick såklart inte för vi bor i f***ing Sverige. Men som tur var kunde man se i efterhand! Tänkte bara dela med mig ifall det finns fler konsert-älskare som jag där ute ;)

Och vet ni vad som hände mig igår kväll? Mitt spotifykonto blev HACKAT mitt framför mina ögon. Jag såg hur spellista efter spellista försvann och nya skitlåtar började läggas till i nya listor. Jag bröt verkligen ihop. 35 spellistor och säkert 2000 låtar måste jag försöka återskapa och hitta igen. FML. Jävla idioter som gör sånnt! Jag ville bara skrika. De har ändrat mitt lösenord och allt så nu kommer jag inte in igen... Som om mitt liv behövde bli jobbigare just nu liksom. Aja, jag lever på pappas konto så länge. Nu ska jag sluta deppa. Snart är det lov och Agnes kommer hit  morgon! Precis vad jag behöver ♥ Peace out

Kommentarer
Postat av: adora

Haha what the? Vad vinner man på att hacka någon annans spotify? Bara att skapa sin egen ju? Jävla idioter, ja. Tur att man bara har typ tio låtar på sin spotifylista själv, heh.

2011-10-28 @ 14:02:34

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0