Peace & Love 2012


Bilder - we♥it.

GISSA VAD JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE ÄGARE TILL?? EN BILJETT TILL PEACE & LOVE 2012!!! ÅÅhhååhhååå vad grymt det kommer bliiiiii. Jag Linnea och förhoppningsvis hennes kompis kommer i fem dagar, fem hela dygn, vara i total frihet, gå på oräkneligt många konserter, röja som bara den hela nätterna och umgås med gött festivalfolk. Kan det bli bättre? Hittills har bara några artister släppts, en av dem är skrillex. Grymt fest. Och vilka artister som än kommer - är det säkert att vi har platser. Ni förstår inte hur skönt det känns! Musiknörd som jag är... Nu har jag något som kommer hjälpa mig igenom denna kalla och mörka vinter ♥ Någon mer än jag som kommer gå?

Kommentarer
Postat av: adora

JAAAG. Har dock inte biljetter ännu, för jag kommer säkerligen ha pengabrist då (har det även nu) och jag har lite grejer jag måste göra så det får vänta lite. Jag var där förra året och jag fick de allra sista biljetterna!! Så jävla lycklig. Och det var så. grymt. bra. Älskar p&l. Men jag ska nästan säkert gå på 2012 också, förutom om det verkligen bara kommer en massa skitband, men det brukar det inte göra.

2011-11-17 @ 18:57:23
Postat av: adora

förresten, eftersom du aldrig har varit på festival: OM DU VILL, kan jag förse dig med festivaltips :) har varit på fyra stycken and more to come, så <3

2011-11-17 @ 19:47:39
Postat av: Ella

Peace & Love kommer bli awesome!

2012-02-21 @ 17:35:46
URL: http://mandodiaofan.blogg.se/

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0