MAX NORDIN FÖRSVUNNEN

Max Nordin som går i min paralellklass i Fribergaskolan i Danderyd är försvunnen sedan i Torsdags morse. Såhär står det i facebook-eventet med för tillfället 2144 medlemmar skapat för att hitta honom :

Max Nordin, 15 år, född 950629, bosatt i Enebyberg, går i Fribergaskolan i Danderyd, rymde igår (torsdag den 5 maj) från sitt hem.
Han befann sig senast på Sollentuna pendeltågsstation samma dag klockan 13.20 och därefter är han spårlöst försvunnen. Polisen har varit ute och letat sedan torsdag eftermiddag och han är efterlyst som är försvunnen.
Max ser ut som på bilden, är ca 190 cm lång och vältränad. Förmodligen har han en på sig svart Peak Performance jacka, kängor och en blå Fred Perry väska samt två större väskor.

Fredag klockan 12.41 spårade polisen honom på rotebro pendeltågsstation när han gick in i spärren så troligtvis har han åkt därifrån.

SNÄLLA!!!! Håll utkik och meddela polisen om Du har sett, hört eller vet något som kan vara till hjälp i sökandet.

SPRID DETTA EVENT VIDARE TILL ALLA DINA VÄNNER, VI BEHÖVER ER HJÄLP!

/ Kusinerna Julia och Clara Olausson med familj

Det har även skapats ett flashback-forum som är lika "populärt" och det är många som engagerar sig, vilket jag tror att alla är tacksamma för. Själv är jag skitorolig och vill typ bara springa ut och leta överallt! Men jag förstår att det inte skulle hjälpa. Så snälla, om ni ser denna kille kontakta genast polisen eller Max pappa på 070-517 49 77. Tack till alla som bryr sig!Kommentarer

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0