Canvas från SmartPhoto

Eftersom det fanns en risk att mormor skulle kolla min blogg (man vet aldrig) ville jag inte visa resultatet förrens nu när hon fått presenten. Jag beställde från SmartPhoto.se, föredetta ExtraFilm, och levernsen tog ungefär 5 dagar. Och resultatet? Ta en titt.

Orginalet.


Resultatet.
(Till och med nåågot förljusat på grund av att orginal-rawbilderna är så dassiga)

Färgerna är helt olika, jämför det gula till exempel. De har lagt till massa kontrast, ökat färgerna och hela bilden är allmänt mörkare. Det är inte det att jag tycker resultatet blev fult, det funkar när man bara ser tavlan, men det ser inte ut som bilden jag skickade in. Tänk om jag villa ha den exakt så? Då hade jag inte blivit nöjd alls. Men det kan ju bero på att bilden var så pass ljus i sig som det blev såhär. Är det någon av er läsare som skickat efter en canvas? Varifrån i så fall och blev ni nöjda? Jag vill nämligen gärna göra några till mig själv nån gång!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du tar verkligen super fina bilder och är riktigt duktig på att fotografera. Pröva framkalla genom Crimson. De är snabba och proffsiga. Jag vet att många proffsfotografer använder Crimson för framkallning. Lycka till!

2011-08-02 @ 23:08:52
Postat av: Lisa (jag)

Tack så jättemycket - både för tipset och komplimangen :) Det ska jag genast spana in! :)

2011-08-04 @ 01:07:13
URL: http://widerbergs.blogg.se/

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0