Livet leker


Bilder: iPhone (instagram)

Livet leker mina vänner. Det är glassigt! Helt otroligt, ni ser ju själva. Vilka berg! Skidåkningen är super. Solen bränner, detta är avslappning på hög nivå. Tyvärr ska inte vädret vara lika bra hela veckan, så bäst att passa på så länge det varar... Hörs kanske senare, när jag har tillgång till internet nästa gång :) Take care! Kram

Goooodbye.

Sitter i bilen påväg till Skavsta, ögonen håller på att gå i kors... Ville bara önska er ett trevligt lov allesammans! Kraaaam.

Flickr!

Har skapat en Flickr! Följ mig HÄRHÄRHÄR! :)

Nu vill jag ha vår... vad bra att man ska på skidsemester då!


Foto: Jag
Efter ett tags kastande av saker fick jag det att funka :) Bilderna jag skulle lagt upp igår... Är det bara jag som tycker vintern kan vara helt okej så länge det är fint väder, gnistrande snö och ljust? Men inte mer än okej... :)

Foppolo


Eftersom min dator strejkar bjuder jag på en härlig bil på Foppolo, dit jag ska. Det ska tydligen vara ganska litet, men nååågot större än det där får vi allt hoppas på... ;) Idag har varit en ganska ansträngande dag. Hela förmiddagen lyssnade vi på en som varit med i konsentrationslägrena och en exnazist typ... HELT SJUKT. Nu håller jag på att packa lite, har svårt att koncentrera mig... Men vi hörs sen! Kram

It comes and goes in waves...

Heej där ute! Gosh, vet ni? min dator är prooooppppfull... Jag kan inte spara en enda bild, inte lyssna på spotify (det är tydligen "problem att spara temporära filer på hårddisken"...) och nu är även det virrituella minnet fullt. Fråga mig inte vad det betyder, men jag kan inte typ beskära bilder eller öppna vissa sidor. IRRI. Borde nog flytta bort lite grejer från datan innan den kollapsar helt och allt försvinner...  Bara lite så om ni undrar... ;)

Så ja, det jag ville komma till var att jag inte har några bilder att visa :P Idag har jag, Sanna och Elin gått igenom vår ledarövning tills i morgon och efter det har jag mest pluggat, spelat gitarr och fixat lite allmänt. Pankakor till middag! GOTT var ordet. Och KALLT var ordet för idag.


The music I listen to speaks for me, when I can't seem to find the words.


Foto: Jag
Jag pluggar lite, fixar med alla bilder jag tar varje dag, lyssnar på musik och dricker smoothie. Jag har gjort gymnasievalet också. Snart bär det av mot gymmet! Wiiie :)

Just like a papercut... the little things hurt so much.


Det enda jag har lyckats med denna helg typ...

Den här helgen har jag sett One tree Hill i 700 min. Det är 11,6 timmar. En hel jävla dag. Dock inte allt på samma gång :) Fan villket liv jag har. Eller inte har eller va man ska säga ;) Har precis kommit hem fråg gymmet och tagit en dusch. Resten av dagen går antagligen åt till plugg... Och ikväll är det solsidan :) Har kommit på att jag har nämt det i bloggen varje söndag. Cool jag är.

Förlåt att jag inte uppdaterat så bra, har inte haft nån lust eller inspiration alls faktiskt. Jag ska bättra mig.

Congratulations are in order!Han fyller år idag.

When you feel something you can't explane... could it be worse?Fyfan vilken dag. Äntligen över. Varenda minut var ett lidande... Nej inte så illa men puhh, snart är det i alla fall helg! :) Sitter nergrävd i franskaplugg och längtar till sommaren. Förlåt för att jag inte skrev nått igår, hade första världskriget upp till öronen. Nu ska jag göra klart denna nedrans läxa så jag kan sätta på oth! That's my escape ;)

Måndag.Hemma. Jag älskar smoothies. Plugg är inte lika bra. Musik är nödvändigt. Tv-serier är något att längta till. Ikväll. Onepiece gör allt lite bekvämare.

Alla ♥-ans dagFör min del har det, och kommer vara, en stressig dag. Mycket att göra och ingen tid! Massa plugg, utvecklingssamtal, träning och himla bra grejer på tv. Och så ska man hinna med att äta lite då och då också. Hoppas alla får en härlig alla hjärtans dag! Nu måste jag dra mig. Puss

Mat på G

Hemmagjord pizza - underbart.

Hemma från gymmet


Lite random bilder från helgen.
(Jag heter Widerbergs på instagram btw)

Är hemma från gymmet med Johanna nu! Skönt, nu hoppas vi på lite träningsvärk! :) När bastun är varm ska jag hoppa in i duschen och sen bara chilla ett tag. Ikväll äre solsidan igen! Jag sitter antagligen bänkad som vanligt :) Har ni haft en bra helg vänner?

HELNÖJD


Fyfaaan vad chill! Jag är kär. Den här kommer jag defenetivt glida runt i mer än jag borde. Det blir perfektion till Italien också! För dig som undrade finns de att köpa på Mäster Samuelsgatan 11 i Stockholm :) Utbudet var ganska litet och det fanns inte alltid rätt storlekar, men man slipper frakten som tillkommer om man köper dem på nätet.

Ska nog pallra mig iväg till gymmet idag också... det blir inte lätt att slita sig... Annars tar vi det i morgon ;)

OnePieceMamma:
"Lisa om du går upp tidigt i morgon kan du få följa med in till stan och köpa en Onepiece, vill du det?"

Ööh? Var i hela friden kom denna givmildhet ifrån? Jag vågar nästan inte fråga... Sjuukt näääjs! JA TACK GÄRNA! :D

It's not over until it's too late.

Fotade som sagt lite annorlunda porträttbilder idag. Min idé var fönstret i bakgrunden (jag står framför ett fönster, så ljuset kommer bakifrån mig) och har en reflexskärm framför. Tycker det blev helcoolt! :) Har en hel drööös med bilder jag inte orkat fixa än... så det kanske kommer fler sen. Vad tycker ni?

SNÖKAOS
Ohmygosh vad det snöar!
Det blir ingen skola för mig idag eftersom bussarna inte går, och skulle jag ta mig till skolan skulle jag typ inte komma hem... För en gångs skull - TACK SL! Riktigt skönt faktisk :) Är SÅÅÅHHÄÄÄRRR taggad på att fota lite coola självporträtt idag, har en liten idé.... :D


Congratulations!GRATTISGRATTISGRATTIS VÄNNEN! Sweet sixteeeen :D Hoppas resten av din dag dag blir awesooommee tjejen! ♥ Jag kräver att alla grattar henne ordentligt idag. Annars...!! :)

Endel bara har det...Sjukt duktig, hon kom upp på Green Days hemsida! Fatta det.

Varför ha en "walk-in closet" när man kan ha en "walk-on closet"??Hej hej! Kom hem från Åre i söndags kväll men har inte riktigt haft någon ork för bloggen. Det var en grym resa btw! Kameran har jag inte rört på snart en vecka, lite skumt. Dock har jag fortsatt med mitt projekt 365 även fast jag slutade med bloggen. Den kändes onödig eftersom det blev yttligare ett moment och för att jag gör det för mig själv och ingen annan. Idag var det ett nationellt prov i svenska som antagligen alla vet, det gick bra tror jag! Jag är nöjd :) såå aaa.... take care! Kram

I backen

Tjeenare där ute! :) för tillfället sitter jag och Johanna och fryser rumporna av oss i backen. Helena är en aning trög på snowboard Hah... Men nu kommer hon!! Vi ska dra vidare :) random inlägg men så är läget här just nu. Peace out!

Mot Åre!Just nu sitter jag och en bunt glada barn i bussen påväg mot Åre! Det kommer bli sjukligt najs :) Vettefan om jag kommer blogga därifrån, i sånna fall blir det från mobilen... Men annars kommer jag hem på söndag igen! Take care people

Packar...

...inför åre! Vi drar i morgon :) Har inte tid att blogga mer nu, men det kommer ett inlägg i morgon i alla fall! Ha en bra dag.

RSS 2.0