Dear Santa...


Åhh jag vill ha jag vill ha jag vill ha! För er som inte vet så är Diana F+ en lomografi-kamera, eller "toycam", helt gjord i plast. Man fotar med film och resultatet blir väldigt speciellt på grund av ljusläckor och "halvdålig" fokus. Jag vet inte, men det är något jag verkligen längtar efter. Gillar typ inte perfekta resultat, blir tråkigt i längden. Och tänk, att få ta en bild utan någon som helst vetskap om resultatet! Och inte behöva oroa sig om att den måste bli perfekt. Är även taggad på dubbelexponeringarna man kan göra och fisheyeobjektivet som följer med. Haha, det var ganska kul när jag försökte förklara för mamma varför jag önskade mig en "dålig" och plastig "leksakskamera" för 2000 spänn... Vill nämligen ha kittet till höger från Urban Outfitters. Ja, jag är nörd. Någon som har en Diana f+? Är den så underbar som jag får för mig?
//pic source 1, pic source 2

Edit
- åh Adora! Har du någon bild nånstanns man kan få se? och vad tycker du om den? :)


Kommentarer
Postat av: adora

bild har jag inte just nu men den ser ut som din bild fast det svarta är mintgrönt på min och det gröna är vitt, så ungefär likadan fast ljusare. men min kostade bara 500 spänn... fast jag har ingen övrig utrustning så.

Jag älskar den! har alltid älskat bilder som inte är "perfekta" som är lite ur fokus eller konstiga i färgen eller så, och det är det som är så bra med plastiga dianor. Vet inte om den är så underbar som du får för dig, för självklart blir bilderna ibland helt knasiga och inte alls som man tänkt sig.

menmen, jag tycker iaf om den, och är man intresserad av foto ska man definitivt prova på att köra lomografi, som variation liksom. även om den kostar 2000 spänn är den ju billigare än de flesta andra analoga kameror.

2011-12-14 @ 16:54:05
Postat av: adora

ok ser nu att jag har skämt ut mig rejält. Shit vad pinsamt.Nej, jag har ingen bild just nu men jag kan fixa en nångång inom närmaste framtiden kanske :)

2011-12-15 @ 13:12:19
Postat av: adora

ok ser nu att jag har skämt ut mig rejält. Shit vad pinsamt.Nej, jag har ingen bild just nu men jag kan fixa en nångång inom närmaste framtiden kanske :)

2011-12-15 @ 13:13:04

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0