THUNDER


Foto och redigering av mig.

Haha, glömde att jag aldrig la upp den här bilden... Den är i alla fall från Frankrike på natten när det åskade som bara den! Kameran på Bulb-läge och sen var det bara att hoppas på att det skulle blixtra medans man hade knappen nedtryckt. Den bliv liite cool i alla fall tycker jag.... Ledsen för den dåliga uppdateringen på sistonde, har varken bilder eller något vettigt att skriva om. Nu har jag gjort om rummet, och typ kapat av min soffa på mitten. hehe. Menmen! Om nån halvtimme är det true talant, chill. Och!!!! Jag är sååå sjukt lättad! Jag fick min ledighet beviljad! Åååhh, jag som trodde jag skulle börja gymnasiet med en veckas ogiltigt frånvaro... Vad ska man säga? Smöriga brev är underskattade :)

First place


Foto och redigering av mig.

Något sjukt ovanligt har inträffat! Damer och herrar, jag har........ vunnit en tävling! Haha ;) Inget stort alls, bara en grupptävling på Flickr, med bilden ovan. Egentligen komma jag delad etta, men adminen i gruppen utsåg min bild till vinnare hehe... Eftersom jag aldrig vinnet ett skit blev jag lite glad... menmen! Nu ska jag ta tag i det plugg vi fått denna vecka och sen ska jag kika på inredning till mitt rum! Peace ♥

Sainte Croix


Foto och redigering av mig.

Om jag skulle behöva utnämna min favoritplats i hela världen, skulle jag helt klart välja "Blå sjön" som vi kallar den nere i Provance. And could you blame me? Inte ens den här bilden gör vattnets färg rättvisa. Man åker omkring uppe i bergen bland lila lavendelfält, och så helt plötsligt bara dyker det här upp. Kom bara att tänka på det när jag redigerade den här bilden hehe... Dagen har spenderats på IKEA, letandes efter ny och mindre soffa till mig. Köpte ingen, men jag vill kolla på typ Mio och lite andra ställen också. Jag fick nämligen för mig att jag skulle möblera om mitt rum igår kväll klockan ett. Och jag blev faktiskt nöjd! Men behöver som sagt mindre soffa. Nu ska jag ta tag i franskaläxan till i morgon, bra planerat Lisa...

And now you wish that you meant something to somebody else.


Foto och redigering av mig.

Ett inlägg som skulle komma upp igår, men det strulade som bara den. Ville väl inte säga något speciellt vad jag kommer ihåg, förutom GRATTIS till världens finaste gotlänning! Hoppas din dag var bäst ♥
Örhängena köpte jag i Frankrike, I like them.

Torsdag


Foto och redigering av mig...

Kreativ rubrik, mycket! Men torsdag är vad det är, och inte så mycket mer än så. Känner att man redan börjar få rutiner i skolan och allt faller på plats liksom. Sorry för den dåliga uppdateringen men även fast jag har tid, så har jag det ändå inte på något sätt... Nu längtar jag bara så det gör ont till en vecka på en segelbåt i Turkiet, kommer bli awesome ♥

True Talant


Foto och redigering av mig. Utrustning: Min vanliga + close-up filter +10 x2

Har precis sett första delen av True talant på tv, tyckte kanske inte det levde upp till förväntan helt och hållet men det är säkert något jag kommer följa! Nu ska jag sätta på ett avsnitt av PLL och i morgon börjar vi inte förens 09.25. Chiiiilllll.

Roses


Mycket rosbilder nu, ber om ursäckt... har inget annat. Foto och redigering - jag.

Herre vad jag är trött. Första riktiga skoldagen avklarad. Eller avklarad och avklarad, jag klarade det nästan inte... Meen man vänjer sig väl antar jag. Skolfoto och lite annat sånt också, grejer och grejer. Nu ska jag väl typ sova. Inte för att jag kommer det men man kan ju hoppas. Såg att jag fått fler prenumeranter via Bloglovin, kul! Det uppskattas ♥

Forgiveness is accepting the past for what it was.


Foto och redigering, som alltid, av mig.

Satte kameran på ett stativ och började knäppa. Kan säga att det spårade ur mer och mer, som det alltid gör. Men den här bilden blev jag nöjd med. Jag är verkligen dödstrött, och tror även jag blivit smittad av tjejerna jag träffade igår kväll. Så det kan gå. Nu har jag ont i halsen också. Menmen! Det botas bäst med hjälp av serier och massa te. See ya later!

I leave it all behind, but I'm leaving with blood in my eyes.


Foto och redigering av mig. Utrustning: Min vanliga + close-up filter 20 (10 + 10)

Idag har varit en maximal slappdag. Jag har sett oräkneliga avsnitt av nya favoritserien Pretty Little Liars, ätit bullar och drukit te haha och även fotat bilderna ovan. Även fast skolan bara varat i två dar har jag blivit riktigt utmattad, kanske för att nervositeten äntligen släppt. Nu ska jag sätta på ännu ett avsnitt, sjukt spännande! Kram

Give it to me


Biler till vänster - we♥it

Ge mig, ge mig, ge mig, ge mig. Jag vill ha en polaroidkamera och jag vill ha en drömfångare. Synd bara att tio polaroidbilder kostar ca 100 kr... värt? En kamera kan man nog få för en tusenlapp. Vet inte. Men jag vill. Och drömfångare är bara helt underbara, finns inget annat att säga. Som sagt - ge mig.

The first day of the rest of our lives.


Foto och redigering av mig. Bruset är tillaggt i efterhand.

Herre. Gud. Idag börjar gymnasiet. Jag är nog inte den enda 95:an som är lite nervös idag. Det är ju verkligen första dagen på resten av våra liv på något vis, vare sig vi vill eller inte. Jag kommer gå på dagy, ekonomi kreativ marknadsföring. Skulle inte säga att vårt schema är varken bra eller dåligt, slutar vid tre, fyra varje dag. Inte så skönt på fredagar men vi börjar i alla fall 9.25 tre dagara i veckan! :) Så det jämnar väl ut sig.

Effektiv


Foto och redigering av mig.

Idag stod klockan på 9.30 (9.30!!!!) och jag har väl varit uppe sedan dess. Gud vad mycket man kan hinna med på en dag! haha, jag har ju inte riktigt märkt det de senaste veckorna om man säger så... Jag har i alla fall bytt gardiner i mitt rum, sytt om en tröja, varit förbi mormor en sväng medans städarna härjade här hemma, "testat-cyklat" vägen till skolan. Det tar 6 min. Ja, jag är nörd. Jag har badat och bestämt lite kläder för kommande dagar, cyklat och lämnat lapp på posten så nu prenumererar jag på StyleBy (99 kr för fyra nr, värt.), hjälpt mamma en massa inför hennes tjejmiddag ikväll, sett en livekonsert av Mayday Parade (♥♥♥) och nu ska jag iväg och äta middag på Longhorn. Oooch så har jag sett ett avsnitt av Pretty Litte Liars (jag är fast). Allt detta på en och samma dag, jag är typ imponerad av mig själv... Och klockan är bara 6!! haha. Geekigaste inlägget på länge, men det bjuder jag på. Nu måste jag dra. Puss.

Fixande


Frukost på café i Italien. Foto och redigerig - jag.

Tja... vad har jag att säga egentligen? Igår var jag i stan och köpte tre par jeans. Behövligt. Idag har jag städat, rensat garderoben, läst Styleby och lite så. Utöver det är det väl bara ångest över att sommarn snart är slut, nervositet inför gymnasiet och allmän stress som har hoppat in i min hjärna. Nu ska jag göra om min design igen, jag är inte nöjd. hehe. Lite tips från er sida skulle inte sitta fel :) Pusspuss

Ny Design

Det var på tiden. Mycket ljusare och renare. Dock ser den lite konstig ut, och nu har jag t.ex. inga kategorier kvar. Men det ska fixas. Såå.... Bra eller Anus?

Hemma!


Den uuunderbara himlen i förrgår kväll, sett från balkongen. Ränderna är naturliga, inget jag lagt till. Foto och redigering av mig.

Nu är jag hemma från Frankrike! Kom sent igår kväll. Nu blir det att packa upp, göra i ordning aaalllltttt tills gymnasiet börjar och samtidigt försöka ta vara på de sista dagarna i frihet. Men - måste börja med att packa upp och städa rummet... man ser inte ens golvet. Alla bilder ligger på mammas dator, så de måste jag ladda över också! Menmen, see ya!

I'm in France - 7

Foto och redigering by me.

I'm in France - 6


Foto och redigering by me.

I'm in France - 5

Foto och redigering by me.

Look at the stars, look how they shine for you.


Fotat och redigerat av mig.

Jag har f*cking lyckats fota stjärnorna. Allt är "äkta", jag har bara jobbat med att ljusa upp bilden. Här med vill jag utnämna mig själv till både teknisk och smart (haha). Det tog lite tid om man säger så. Och ett litet problem jag stötte på var att... jorden snurrar! Det är därför vissa ser ut mer som sträck än prickar pvg av den långa slutartiden osv osv osv. Men nu måste jag sova. Godnatt.

"Foto-önskan"

Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos Fotat och redigerat med appen Filter Mania

Idag har det varit lite halvdåligt väder så ja vaknade inte förens vid kl 2. Men det berodde på en helt annan sak. Innan jag åkte hit var min enda "fotoönskan" två saker. Nr 1: åska och blixtrar. Nr 2: på natten. Båda dessa slog in. Så jag har varit uppe hela natten och fångat oväder på bild. Dock såg man inga blixtar, bara upplysta moln liksom. Men det dög det med! I morgon åker jag till Italien, vilket betyder no internet. Men jag tror ett tidsinställt inlägg kommer :)

Kan lägga till att sista bilden är utsikten från toan, inte så illa haha :P

Vår by


Foto och redigering by moi

I morse var jag ute på en promenad och knäppte en bild på vår lilla by här nere. Vi bor i det gula huset med gröna luckor till höger. Utsikten är underbar! Det kommer garanterat upp en bild på den inom kort.

Update


Foto och redigering av mig.

Tänkte bara slänga in några små bilder från de senaste dagarna. De två första är från idag då vi besökte en liten by och åt god glass, och sen tittade vi även (mot min och Simons vilja) på konstig konst i nån trädgård haha :) De två andra bilderna är från i förrigår tror jag. Något kul som vi upptäckte idag - vi bor inte längre än en mil från Brad Pitts, Johnny Depps, Beckhamparets och nån gammal rockkilles sommarhus! Asså de delar inte, men bor typ i samma lilla område. Det är ju lite gaalet :P

I'm in France - 4


Foto och redigering by me.

I'm in France - 3


Foto och redigering by me.

Mot Aix-en-Provence


Foto och redigering - Jag.

Nu ska jag och mamma åka iväg till X och shoppa! See yaa later ♥

Kväll på altanen

Photobucket Pictures, Images and Photos Fotad och redigerad med appen Filter Mania

Nu sitter jag här på altanen igen i solnedgången efter en lång (och ganska blåsig) dag på stranden! Nu är det middag och kvällen kommer antagligen som vanligt sluta med en promenad och spel av något slag. Hoppas alla har det bra där hemma, nu måste jag gå! :) Pusspuss

Mobilblogg

Photobucket Pictures, Images and PhotosPhotobucket Pictures, Images and Photos Bilder redigerade med appen Filter Mania

Första bilden tagen för bara några minuter sedan! Den andra är från igår kväll. Det är inte helt fel här kan jag meddela. I morgon ska vi ner till haaaavet :D

I'm in France - 2


Foto och redigering by me.

I'm in France - 1


Foto och redigering by me.

70-årsfest


Foto och redigering - jag.

Glömde visa bilder från igår, så ni får två snabba bilder nu. Orkar inte med fler. Nu ska jag sova så jag kan komma upp och hinna med planet i morgon... Puss ♥

Off to France


Foto och redigering - Moi.

I morgon åker jag iväg till Fraaaaanceee! ♥ Är där i nästan två veckor, kommer hem 4 dagar innan skolan börjar igen... Vi ska åka upp till "Blå sjön" i bergen, ligga på playan i Nice och Cassis, gå på byns marknader, shoppa i X, och sen ska vi dra ner till en by i Italien i några dagar också! Där finns det möjlighet till sol och bad - men också en sjukt stor marknad! Och det kommer finnas miljoner fina saker att fota ♥ haha :) Jag har tidsinställt en del inlägg med bilder som kommer dyka upp lite då och då här! Så kika in även fast jag är borta :) Puusss och kraaam ♥

RSS 2.0