How to - Egen reflexskärm!Du Behöver: En kartong i rätt storlek, folie, lim och saxRiv av en bit folie som är lite större än kartongbiten (så stor blir sedan reflexskärmen) och skrynkla ihop det till en liten korv. Väckla sedan försiktigt ut foliet igen, försiktigt så det inte går sönder.Limma sedan på kartongen, och tryck fast foliet. Vik därefter in kanterna och släta till lite.Eftersom mitt lim var väldigt dåligt och tog även slut innnan jag var klar, behövde jag tejpa lite på baksidan för att allt skulle sitta pås in plats. Jag tror inte att detta alltid behövs :)
KLAART! Nu äre bara att springa ut och fota fina porträtt! Om ni undrar hur man använder en reflexskärm kan ni läsa det HÄR, jag orkar inte förklara haha :P


Detta tips hittade jag på lite olika bloggar när jag surfade runt och funderade på att köpa en. Men det blir ju nästan lika bra (och mycket billigare!) att göra en själv :) Det är i alla fall bra om man är osäker på OM man ska köpa en, så får man testa gratis lixom :P Haha, den blev inte särskillt glamorös, och i en ganska konstig form, men det blir nog bra endå :)
(snälla, ignorera att jag har morgonrock på mej... :P)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jättefin blogg! Älskar headern =)Kram! <3

2010-05-14 @ 14:17:27
URL: http://funnyjojjo.blogg.se/
Postat av: Annica

Smart idé! Kanske värt att prova! :)

2010-05-14 @ 14:18:13
URL: http://www.pillabrita.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Vsg, allt bra? =)

2010-05-14 @ 15:01:47
URL: http://funnyjojjo.blogg.se/

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0