The thing is...


Anonym

Hur skulle du beskriva dig själv?

Jag skulle nog beskriva mig själv som ganska eftertänksam och inte så ”livlig” av mej. Jag tror också att jag är ganska självständig, jag menar jag har inga problem att vara ensam och jag behöver inte alltid vara med någon för att må bra.

Anonym

är någon av dina vänner din förebild? :)

Ja absolut! Faktiskt så är de flesta av dem det, men inom olika områden :) Jag ser alltid upp till mina vänner eftersom de alla har så fina och bra sidor, som jag känner att inte jag alltid har. Men bara för att ser upp till dem

menar jag inte att jag skulle vilja vara precis som alla. Det skulle ju bli ganska tråkigt? Jag vill vara mej själv, och jag ser upp till dem som verkligen är det.

Anonym

Lite frågor:

hur vill du att framtiden ska se ut?
snyggaste killen i klassen och i åttan för övrigt?
några komplex?
drömresa?
skulle du vilja tjäna pengar på din blogg?

1.    oj… det är en jobbig fråga tycker jag. Jag vill självklart att min framtid ska se ljus ut, jag vill ha ett bra jobb som jag trivs med, en kille som jag älskar och som älskar mej, och nån gång i framtiden skulle jag vilja ha barn.  Alltså vill jag ha en trygg framtid utan problem, men jag tror vi alla vet att verkliga livet inte riktigt ser ut så.

2.    Haha, nej det vill jag faktiskt inte säga något om J jag tycker att många ser bra ut och det får ni nöja er med :P

3.    Se svar lite längre ned!

4.    Hmmm… skulle ni a frågat mej för ca två år sedan, hade jag svarat thailand, och lyckligt lottad som jag är så gick min önskan i uppfyllelse :) jag åkte dit när jag var ca 3 år gammal, det var min första utladsresa. Tro det eller ej, men jag har faktiskt minnen från den resan, så nu skulle min drömresa vara att få åka tillbaka till exakt samma platts som då. En annan liten drömresa skulle vara att få åka till Maldiverna :D

5.    Ja det skulle absolut vara kul :) men med de låga läsarsiffrorna som jag har så har jag accepterat att det nog aldrig kommer ske :P haha, men ja absolut, vem skulle inte vilja ha lite extra pengar?

Tove

Ja du, har du några syskon?
Har du något favoritband/artist?
Om du skulle skaffa ett till objektiv, vilket skulle det vara, och varför?
:D

1.    japp! Jag har en lillebror som heter Simon och är 98 ;P

2.    jag gillar Pink, Green Day, Simple plan,  Paramore och kanske James Morrison :)

3. jag skulle vilja ha ett bra macro objektiv för jag ÄLSKAR närbilder, men problemet är väl att det typ kostar ca 4 500 kr…  och sedan skulle jag absolut vilja ha ett Nikon AF 50/1,8D som ska ha en stor bländare, för det tycker jag är såååå fint! :)

Anonym:

hur är du i skolan och utanför skolan??

Menar du skillnaden eller bara hur jag e i allmänhet? Jag tror att jag är ganska olika i skolan och utanför… men det är svårt att svara på. Jag själv tycker att jag inte passar in i stora grupper, då jag ofta blir väldigt tyst och tillbakadragen. Jag trivs bättre i lite mindre grupper där jag vågar ta lite mer platts.

1

har du pojkvän, vaför/varför inte?

Nix, ingen pojkvän. Tja varför och varför… det är inget som jag har bestämt direkt. Det är väl helt enkelt så att jag inte har träffat den rätta än. Man kan säga att jag alltid tror det sämsta om mej själv, så jag kan absolut inte se att någon skulle kunna tycka om mej. Därför har jag nog inte tillåtigt mej själv att tycka om någon annan som inte tycker om mig!

Astrid-Astrid!!!

Skulle du vilja att din blogg blev känd?
kram

Det beror på faktiskt… självklart skulle jag gärna ha fler läsare som är intresserade av vad jag skriver, men jag har inga krav. Jag har inget emot att min blogg inte är stor, men jag skulle inte ha något emot att den blir det heller :) Men alla som har blogg kan nog hålla med om att det är kul om många läser den :P

Astrid

Hur mår du idag? :)
Vilken är din favorit färg?
Och...
Om du fick välja, i ditt nästa liv skulle du vara en flodhäst eller en daggmask?

1.    haha, idag är jag ganska trött och har lite ångest över att helgen snart är slut! Tackar som frågar :) Själv?

2.    favoritfärg… hmm.. det är så vårt! Nej, jag tycker om alla färger beroende vad det är man pratar om!

3.    Hahah! Äntligen en intressant fråga! Jag skulle helst vilja vara en flodhäst måste jag säga :) för ärligt talat, vad har man för liv om man är en daggmask? flodhästar e ju söta! :P

Anonym

vem är din bästa vän?
har du några komplex?
vad gillar du för killar, ex.brunt/blont hår?

1.    hmm… just nu tror jag inte riktigt att jag har bara en enda bästa vän och det skulle kännas taskigt att utesluta någon. Jag har några vänner som jag älskar, och det räcker för mig.

2.    jag består av komlex. jag tycker att man ska älska sig som man är, men tyvär kan jag inte ta åt mej av det tankesättet själv. Ska jag nämna några, så tror jag att mina armar, min näsa och mitt hår är mina allra största.  Jag gillar inget av det och skulle helst slippa se det i spegeln.

3.    haha, ja ena sekunden förälskar jag mej i rockkillen med kajal och svart hår, o i nästa den söta pojkbandsartisten med det gulliga leendet och det blona håret. Jag vet, det är tråkigt att säga att det inte spelar någon roll, men jag tycker att det är olika från person till person! och sedan är det ju inte bara utseendet som spelar roll heller :)

Anonym

Vilka bloggar läser du dagligen?

Jag är ganska bloggberoende just nu, så jag läser väldigt många! Med några av dem som jag läser dagligen är: Anna Pedersen, Nenarien (Elin Kero), Sofia Boman, Jessica Brunnberg, Foki, Kenza, dessi, och paow :P haha, sedan finns det några fler men nu får ni nöja er!

 

Jag hoppas verkligen att ni har fått svar på era frågor nu!  Det kom in lite frågor nu på slutet som jag inte riktigt hann med. Tusen tack för alla frågor och jag hoppas att ni är nöjda för den här gången :) vi får se om det blir någon nästa gång snart, för det här var ganska jobbigt måste jag säga!

Love // Lisa <333


Kommentarer
Postat av: Astrid

Det var roligt att läsa dina svar. Själv skulle jag också vara en flodhäst! En daggmask ser ju aldrig solen!

2010-01-31 @ 16:14:41
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

jag hittade hit via elins blogg! :) ♥

2010-01-31 @ 16:48:55
URL: http://www.kakhusets.se

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0