♡ Ett sista inlägg ♡

Hej igen vänner, som ni vet har jag typ slutat skriva här i bloggen. Jag har lixom tappat suget, hör jag ordet blogg blir jag bara så trött. Så det här blir som ett sista litet inlägg innan jag slutar blogga för ett tag. Jag vet att jag har sagt det förut, men nu tror jag inte att jag kommer börja igen. I sånna fall kommer jag nog öppna en fotoblogg, men det ser inte så lovande ut just nu. Jag har liksom inte ens en fungerande kamera :/

Skriv gärna vad ni tycker, annars blir det tack och hej för min del. Men jag kommer självklart att skriva om jag öppnar en ny blogg någon gång :)
Take care everyone, you know i love you! ;Plååånng dagHej vänner! Känner mej äntligen lite bättre på riktigt, fast ärligt tala vet jag inte om man ska vara glad att jag var sjuk på lovet elr inte. man vill inte komma efter så mkt i skolan, men samtidigt vill man inte ligga hemma ett helt lov :/ menmen, idag har det inte hänt så mycket. Precis som alla andra dagar har jag typ sovit, spelat tvspel och pluggat lite. Men på kvällen åkte i alla fall jag m. familj till kyrkogården och tände ljus. Det är så fint! men jag gillar inte riktigt kyrkogårdar, det är så sorgligt.
Nu ska jag sova, och i morgon blir det bio tror jag :) vi får se vilken det blir. Pussar på er! <3

RSS 2.0