FRIDAY

hello!, jätte ledsen för den usla uppdateringen på sistone!! men jag har inte haft ork riktigt, det har varit en jobbig vecka med mycket plugg och så!
I helgen blir det ett rent ut sagt fullspäckat schema  för mej, i morgon åker jag till Falun där jag ska på min syslings dop :) det blir superkul, eftersom det är den ända syslingen jag vet att jag har :P efter det blir det för långt att åka hem, så jag och mamma blir avsläppta på ett hotell i Västerås där vi ska sova över natten. Vi kommer att på ett litet hotell precis brevid arenan där det blir SM på söndag! :) så jag möter johanna, elin och sanna ca kl. 9 där som kommer med buss och bil dit. ja... vi kommer väll hem nån gång på kvällen skulle jag tro, och då har vi och alla andra en riktigt skön vecka framför oss, bara lektioner en halv dag på hela veckan!! :D - riktigt skönt och helt i min smak! haha :)
Jag kommer nog inte kunna blogga över helgen, men jag ska ta MASSOR med bilder som jag delar med mig av nästa vecka. Såå... Ha en bra helg allesammans!!!!


Kommentarer

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0