Resan i bilder!


Okej! Nu tänkte jag lägga in lite bilder från resan, och skriva lite om vad det är för något :P jag vill också säga att de som är övertäckta är min familj, det känns inte så bra att lägga ut bilder på dem om de inte vet. Kommentera gärna!!<33Yes, som sagt började resan på skavsta. Det här är när vi åt frukost på hotellet ;PNär vi kom fram packade vi upp lite och sedan gick vi ut på stan för att se Fantana di trevi :) det är en ganska stor och känd fontän som sitter fast på utsidan av ett hus.lite senare samma dag gick vi för att titta på Spanska trappan! så här ser utsikten ut högst uppifrån :)haha, jag på 120:onde trappstaget!Och så här såg trappan (som är fylld av folk) och kyrkan höggst upp ut nerifrån!Efter ett tag när vi hade gått omgring lite stannade vi och tog en lite fika :) Jag åt VÄRLDENS godaste glass, jag har faktiskt aldrig ätit en så god!Det här är då nästa dag (lördag). Vi var påväg till Colosseum och mötte den här heltöntiga romaren, haha ja var bara tvungen att ta en bild...Japp, det här är då Colosseum för de som inte visste det ;P  Det var sjukt mkt folk så vi kunde inte gå in, men det är typ nån gamal arena där inne.haha, en lite bild på mej :) det är simon och pappa som inte syns :PDet var superhärligt på gatorna där det hängde apelsiner i träden! det luktade jättegott :)yes, en lite ful bild på mej :P(fast maten var jättegod!!)

'

IKEA-lampa!!! haha jag tyckte de var lite kul... :Phaha, det här var en lite weird händelse! det började med att vi skulle gå in i peterskyrkan (kupolen man ser i bakgrunden). men när vi kom dit var det MASSOR av olk där och typ allt var avspärrat! vi fattade ingenting men så småningom såg vi på en skärm att det var självaste påven som var där och pratade :P haha det var typ en jättegrej som sändes på TV och det var massor av turister där :PDet är påven i gult som sitter i mitten :P

En skitläskig gubbe! jag trodde han var en staty först, med precis när jag gick förbi rörde han sig så jag skrek jättehögt och alla på gatan kollade konstigt på mej!! haha, det var inte så kul, typ lite spökhuset känsla på det! :D
Vi gjorde ganska många andra saker också, men jag orkar inte skiva mer nu! Haha, det får väl kanske bli en annan gång :)  Nu ska jag gå ut och hoppa studsmatta, den kom idag!
Jag känner mej ganska ducktig för jag kan både franskan och engelska någorlunda, och så har jag tränat lite på fysikprovet också! fast jag fattar ingenting... men men, vi får se hur det går!


Ha en bra kväll alla<33 (och missa inte dersperate houswifes ikväll! ;P)

Kommentarer
Postat av: jessica

haha lisa vi har typ varit på samma ställe som jag var på förra året! :D fan va kul! ;) <3

2009-04-29 @ 07:29:36
URL: http://jessieh.blogg.se/

Väljer ni att kommentera anonymt, så kommer jag att svara genom en kommentar till det här inlägget! :) <33

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0